Q-Sys | Het bedrijfQ-Sys is opgestart door een kleine groep voormalige Anorad managers met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van precisie positioneringsystemen, motion control en aanverwante technologieën. Met onze opleiding en ervaring op het gebied van mechanica, meet- en regeltechniek, mechatronica, elektrotechniek en software-ontwikkeling zijn wij de juiste partner om uw specificaties te vertalen in oplossingen.Wij bieden een unieke service op het gebied van ontwerp, engineering en assemblage van veeleisende applicaties. Door het maken van de juiste keuzes uit bijvoorbeeld diverse aandrijvingen en positieterugkoppelingen kunnen wij prijsgunstige oplossingen bieden voor allerlei motion control en positioneringtoepassingen zoals:

  • (Groot formaat) digitaal printen
  • Halfgeleider testen en scannen
  • Laser las- en snijtoepassingen
  • Holografische mastering
  • FPD mastering
  • Röntgen- en optische inspectie systemen

Q-Sys biedt u een complete service, te beginnen bij de initiële analyse van de probleemstelling, haalbaarheid- en kostenstudies. Dit proces kan een vervolg krijgen in de vorm van systeemontwerp, fabricage, assemblage en kalibratie. Vanzelfsprekend ondersteunen wij ook de installatie op vrijwel iedere gewenste plek. Ontwerp en bouw op klantenspecificatie is onze specialiteit en wij bieden daarbij de mogelijkheid tot het leveren van turnkey systemen. Hierbij nemen wij de integratie voor onze rekening van door diverse leveranciers geleverde onderdelen, rekening houdend met de geldende CE reglementen.

Q-Sys levert een op uw wensen afgestemd pakket van diensten. Of u nu een prototype wilt laten ontwerpen en bouwen óf een machine in serie wilt laten assembleren, Q-Sys is de juiste partner. Voor haalbaarheidsonderzoek, systeemontwerp, assemblage, testen, kalibratie, on-site installatie en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Tot slot biedt Q-Sys ondersteuning aan klanten met Anorad producten in hun bezit. Dit kan varieren van service, onderhoud en reparaties tot upgrades.

terug

Home

Contact

Downloads

Privacy

Nieuws

Platform met dubbele luchtlageras ten behoeve van optische metrologie

Lees verder...